Op donderdag 26 januari houdt Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) een Waterborrel op het hoofdkantoor in Zwolle. De borrel is bedoeld als laagdrempelige kennismaking voor iedereen die benieuwd is naar (werken bij) het waterschap.

Als één van de grootste waterschappen van Nederland staat WDODelta de komende jaren voor grote uitdagingen. Het veranderende klimaat vraagt om aanpassingen in het takenpakket en innovatieve oplossingen op het gebied van waterbeheer. Hier wordt al volop aan gewerkt, maar het vraagt ook om het aantrekken van nieuwe, ambitieuze medewerkers.

Rosanne van der Slink, HRM-adviseur bij WDODelta, is één van de organisatoren van de vacatureborrel: “Veel mensen die voor het eerst bij ons komen, reageren verrast op de omvang en de technische specialisatie van onze werkzaamheden. Tijdens de borrel hopen we hier een goed beeld van te geven. Dit kan interessant zijn voor iedereen die zich wel eens afvraagt of werken bij het waterschap bij hem of haar past, maar voor wie een directe sollicitatie nog als een brug te ver voelt.”

Vacatures

Bij de borrel zijn diverse medewerkers van het waterschap aanwezig. Behalve uitleg over de werkzaamheden van WDODelta, vertellen zij ook meer over de manier waarop het waterschap is georganiseerd en de uitdagingen waar het de komende jaren voor staat. Uiteraard krijgen bezoekers ook informatie over de vacatures waar WDODelta nieuwe mensen voor zoekt.

Aanmelden

De borrel start op 26 januari om 16.00 uur en duurt tot ongeveer 19.00 uur. Het is geen enkel probleem om later dan 16.00 uur aan te schuiven. Voor de organisatie is het prettig als iedereen die van plan is een bezoek te brengen zich aanmeldt via daarkomtmeerbijkijken.nl/waterborrel.

Door Redactie

Geef een reactie