Op dinsdag 6 februari 2024 om 14.30 uur is Ralda te gast bij Cultureel Café in de bibliotheek in Heino. Ralda is een internationale dansgroep met een eigen orkest voor muziek en dans uit Nederland en het buitenland.

Ralda telt groepen in alle leeftijdscategorieën, waaronder twee dynamische theatergroepen die indrukwekkende voorstellingen presenteren, begeleid door het eigen Ralda-Orkest. Deze theatergroepen treden niet alleen op in Nederland, maar ook wereldwijd. Ze presenteren internationale dans en muziek op Nederlandse podia. Op buitenlandse festivals vertegenwoordigen ze Nederland met authentieke Nederlandse dans en muziek.

Brug tussen culturen

Ralda slaat een brug tussen diverse culturen en levert de groep een unieke bijdrage aan de wereld van de podiumkunsten. Ralda heeft al vele landen mogen bezoeken, waaronder Finland, Polen, Wit-Rusland, China, de Verenigde Staten, Brazilië, Chili, Frankrijk en Hongarije.

Nederlandse folklore

De dansers en musici van Ralda nemen de bezoekers op 6 maart mee in de wereld van de Nederlandse folklore. Door het tonen van kostuums en de bijbehorende verhalen en muziek geven zij een mooi beeld van de rijke Nederlandse folklore.

Praktisch

Datum en tijd: dinsdagmiddag 6 februari in de Bibliotheek in Heino. Inloop vanaf 14.15 uur, start om 14.30 uur. Toegang is gratis, een vrije gift wordt gewaardeerd, aanmelden van tevoren is wenselijk en waarschijnlijk aan te raden. Aanmelden kan via www.bibliotheeksalland.nl/cch.

Cultureel Café Heino organiseert elke maand een activiteit op de eerste dinsdag van de maand (van oktober tot en met april) in de Bibliotheek.

Door Redactie

Geef een reactie