Vanaf zaterdag 7 oktober wordt er twee weken gewerkt aan de N348 tussen de Nico Bolkesteinlaan in Deventer en de rotonde met de aansluiting N766. 

De Oerdijk en de Spanjaardsdijk zijn vanaf zaterdag 7 oktober t/m zaterdag 21 oktober afgesloten ter hoogte van de N348. Fietsers en voetgangers hebben wel doorgang.

Verkeer tussen Deventer en Raalte wordt omgeleid via de N344 langs Holten en de N332 langs Heeten. De omleidingsroute is met borden aangegeven. Door het afsluiten van de N348 en de kruisingen met de Oerdijk en de Spanjaardsdijk is het mogelijk dat er sluipverkeer rijdt via Lettele en Heeten naar Raalte of Deventer.

Om de veiligheid van fietsers en voetgangers, waaronder veel kinderen, in de kern van Heeten te borgen staan er maandag 9 oktober en dinsdag 10 oktober verkeersregelaars in de Dorpsstraat/Dorpsplein in Heeten. Ook wordt het verkeersgedrag gemonitord. Aan de hand van de bevindingen op maandag 9 en dinsdag 10 oktober wordt bekeken of en welke verkeersmaatregelen er nodig zijn voor de veiligheid in Heeten tot 21 oktober.

Vanaf 21 oktober t/m 1 december is men op de N348 aan het werk vanaf de Weseper Rondweg tot de rotonde met de aansluiting N332.

De aansluiting van de Spanjaardsdijk en Oerdijk op de N348 is dan weer beschikbaar voor al het verkeer.

Door Redactie

Geef een reactie