Birdsupply.nl is de (web)winkel van www.vogelpension.nl en heeft een zeer ruim assortiment vogel- en pluimveeartikelen. Birdsupply.nl is een van de grootste webwinkels in de Benelux en is toonaangevend. 90 % procent van alle artikelen hebben zij in voorraad in een magazijn van ruim 1350 m2. Alleen de kweek- en/of broedkooien zijn niet voorradig en worden per order gemaakt.

Daar zij groot inkopen en veelal rechtstreeks bij de fabrikant (dus zonder tussenkomst van de groot­handel) kunnen de prijzen laag gehouden worden. Veel unieke artikelen worden alleen door de fabrikant voor Birdsupply.nl gemaakt om zo te kunnen onderscheiden t.o.v. andere aanbieders. Alle nestkasten voor tropische vogels, parkieten en papegaaien worden bijvoorbeeld in Zuid-Europa gemaakt. Zo is er exclusiviteit in Nederland en het feit de loonkosten daar lager liggen, wordt dit verdisconteerd in de verkoopprijs.Birdsupply.nl produceert ook eigen producten. (denk aan broedkooien van kunststof en aluminium, voersilo’s, etc.).
Ruim 80 % van de handel vindt de weg naar particulieren in binnen- en buitenland. De overige 20 % o.a. aan de grotere dierentuinen zoals:

  • Koninklijke Burgers’ Zoo te Arnhem
  • Wildlands Adventure Zoo te Emmen
  • Ouwehands Dierenpark te Rhenen
  • Diergaarde Blijdorp te Rotterdam
  • Apenheul te Apeldoorn

Daarnaast levert Birdsupply.nl aan Staatsbosbeheer, diverse gemeentes, universiteiten, scholen, dierenbescherming, dierenambulances, vogeltrekstations, natuurinspecties, kinderboerderijen, dierenwinkels en webshops in binnen- en buitenland.
Verzending is vanaf € 75,00 altijd gratis, ongeacht gewicht.
In 2016 heeft Birdsupply.nl de firma Bakker Huisvesting voor Dieren overgenomen.
www.volieres.nl. Zij bouwden broed- en kweekkooien van 100 % kunststof, complete volières voor vogels maar ook kooien voor uw chinchilla, konijn, kat, etc. Deze producten worden ook aan de groothandel in het buitenland geleverd.

In 2019 heeft er een grote verbouwing plaats­gevonden. Het bedrijfspand is totaal gerenoveerd en gelijktijdig voorzien van warmtepompen, vloerverwarming, zonnepalen en uiteraard LED verlichting kortom energieneutraal.

Op elke zaterdag is de winkel geopend van 9:00 tot 17:00 uur. Een zeer ruim assortiment vogelzaden voor elke vogel, nestmaterialen, LED verlichting maar ook exclusieve vogelhuisjes voor in de tuin, kortom alles verkrijgbaar voor de vogelliefhebber.

Wij zien je graag in onze (web)winkel. De koffie wordt altijd vers gezet!

Birdsupply.nl
Nijverdalseweg 6, 8106 AC Mariënheem
(aan de doorgaande weg (N35) van Raalte naar Mariënheem)

Of ben je op zoek naar een leuke baan? Zie de advertentie elders in deze koerier.

Door Redactie