‘Samen bieden wij het mooiste werk in de installatietechniek’

In Heino gaan Willemsen Installatie en Habel Installatie goed samen onder één dak. De installateurs hebben veel raakvlakken en delen daarmee niet alleen hun klanten, maar ook hun monteurs. “Zo bieden wij onze mensen altijd veelzijdigheid in het werk”, vertellen Hugo Willemsen en Raymond Beltman van respectievelijk Willemsen en Habel. “Monteurs die hierin willen delen, nodigen wij uit contact met ons op te nemen.”

Daar waar Willemsen Installatie is gericht op seriematige renovaties, utiliteitsbouw en industrie is Habel Installatie binnen diezelfde zakelijke markt gespecialiseerd in koeling en airco, glasvezeltechniek, data en beveiliging. Niet alleen komen deze verschillende disciplines van de installatietechniek regelmatig samen, ook versterken zij elkaar in de meest uitdagende projecten. “Samen hebben wij de ambitie uit te groeien tot een middelgroot installatiebedrijf met de focus op een duurzame toekomst.”

Talent en passie
Om die ambitie waar te kunnen maken, zetten Willemsen en Habel in op het aantrekken van nieuwe collega’s. “Gecertificeerde F-gassen koelmonteurs en ervaren loodgieters of elektromonteurs die door willen groeien in de koeltechniek bieden wij een mooie, nieuwe kans in de veelzijdige wereld van de installatietechniek. Als onderdeel van Nijhof Installatiegroep hebben wij namelijk alle disciplines in eigen huis en dus kun je bij ons echt ontdekken waar jouw talent en passie ligt, ook als je nog onervaren bent. Zo’n kans laat je toch niet lopen?”

Ben jij onze nieuwe collega?
Willemsen en Habel gaan samen voor groei en dus zijn zij op zoek naar nieuwe collega’s. Heb jij als koelmonteur affiniteit met elektrotechniek? Of wil jij juist uitgroeien tot allround loodgieter of elektromonteur die ook actief is in de koeltechniek? Loop dan eens binnen bij Willemsen en Habel. Zij bieden je niet alleen een passend salaris en colle-giale werksfeer in een jong en nieuw team, maar ook een duurzame toekomst in de baan die je op lijf geschreven is. Kijk voor meer informatie op www.sallandtechacademy.nl.

Willemsen Installatie
L.J. Costerstraat 5
8141 GN Heino
0572 – 392100
info@willemsen-installatie.nl
www.willemsen-installatie.nl

Habel Installatie
L.J. Costerstraat 5
8141 GN Heino
0570 – 561447
info@habel-installatie.nl 
www.habel-installatie.nl

Door Redactie