Winterse wooninspiratie haal je bij De Eikelhof Antiek, Interieur & Kunst

De Eikelhof Antiek, Interieur & Kunst, het hele jaar door een winkel om je ogen uit te kijken. Met de feestdagen voor de deur pakken de eigenaren Peter Groen en Ronald Eijkelhof echter helemaal uit. Sfeervolle kerstbomen sieren de entree. Een knapperend haardvuur en vele kerststukken geven de showroom een schitterende glans. En duizenden lichtjes transformeren de enorme beeldentuin in een wel heel bijzonder kerstdecor. Dit alles is van 14 tot en met 31 december 2018 te bewonderen tijdens de Winter Open Deur Dagen, na vijftien jaar een begrip tot in de wijde omgeving. 

Ieder jaar weer bezoeken vele mensen de Winter Open Deur Dagen. Om de unieke sfeer te proeven. Maar natuurlijk ook om prachtige meubelen, stoffen, schilderijen of beelden te kopen. “Speciaal voor deze dagen vullen we onze showroom aan met een collectie nieuwe zitmeubelen van Nederlands fabricaat. Ook tonen we modern vormgegeven tafels met strakke lijnen en gedurfde combinaties van hout en bijvoorbeeld RVS. Al deze moderne meubelen vormen een mooie aanvulling op het vele antiek dat je hier vindt. Ze zijn vaak wat comfortabeler in gebruik en voorkomen een al te stoffig imago”, deelt Ronald zijn passie voor interieurs. 

Galerie P. Groen art en Beeldentuin Mariënheem
Gedurende de sfeervolle Winter Open Deur Dagen presenteert P. Groen Art een uitgebreide collectie 19e en 20ste eeuwse schilderijen. Daarnaast is er hedendaags werk van de schilders Pieter van Bernebeek, Henk Renting, Pita Vreugdenhil en Ingo Leth te zien. In de galeries kunt u werken van de glaskunstenaars Jan Leenknegt, Jacob Bos en Jannie Slootweg bewonderen.

Verder is de beeldentuin veranderd in een sprookjesachtig decor van licht en kleur met nieuw werk van vooraanstaande kunstenaars als Fieke Hordijk, Angèle Noort, Marijke van der Wiel, Rene van Dam, Marco Kaller, Fabio Pravisani en zijn er gewisselde werken in brons, glas, steen, staal en keramiek van reeds exposerende kunstenaars.

De Eikelhof Antiek
De showroom van ruim 2500 vierkante meter en de beide galerieën zijn helemaal in kerstsfeer gebracht. Het zijn diverse smaakvol ingerichte stijlkamers voorzien van authentiek antiek gecombineerd met moderne meubelen. Er is een mooie collectie stoffen van topmerken in huis. Van wandbekleding tot raambekleding en van in-between tot meubelstoffering.  Tevens wil De Eikelhof Antiek tijdens de Winter Open Deur Dagen de grote collectie zitmeubelen van diverse merken onder de aandacht brengen. 

Kortom: de ervaren interieurspecialisten van De Eikelhof bieden interieuradvies op maat in uiteenlopende stijlen.

————-

Praktische informatie

De Eikelhof Antiek, Interieur & Kunst organiseert de Winter Open Deur Dagen in samenwerking met P. Groen Art en Beeldentuin Mariënheem. Van 14 t/m 31 december 2018 zijn ze dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Alleen op Eerste Kerstdag blijft de deur gesloten. Toegang tot de showroom is gratis, een bezoek aan de beeldentuin kost € 5,- per persoon. 

————–

De Eikelhof, Antiek, Interieur en Kunst 
Nijverdalseweg 18,
8106 AC  Mariënheem
0572 – 35 26 94
06 – 53 73 80 74  of  06 – 22 90 32 65
info@antiekdeeikelhof.nl  of
info@beeldentuinmarienheem.nl
www.antiekdeeikelhof.nl 

 

Door Redactie

Geef een reactie