Mixed race woman listening to headphones on sofa

De zomervakantie is voor veel mensen de perfecte gelegenheid om eindelijk eens die boeken te lezen die ze het hele jaar al hadden willen lezen. Een probleem: boeken nemen veel ruimte in de koffer in beslag, voor wie in de zomer op reis gaat. Een e-reader is dan perfect! Op een e-reader passen namelijk talloze boeken.

In de Bibliotheek Salland, vestiging Raalte, is op dinsdag 11 juli een workshop ‘Je e-reader zomerklaar’. Bij deze workshop kan iedereen terecht die hulp of advies wil bij het ‘vullen’ of gebruiken van de e-reader. Niet alleen helpen we om (gekochte) e-books op de e-reader te zetten, we geven ook informatie en tips over de Online Bibliotheek. Leden van de bibliotheek kunnen namelijk ook e-books lenen uit een collectie van tienduizenden titels.

Deelnemers wordt geadviseerd naast de e-reader ook een eigen laptop mee te nemen wanneer mogelijk. De workshop duurt van 10 tot 12 uur en is gratis toegankelijk voor leden en ook voor niet-leden van de Bibliotheek Salland. Om zeker te zijn van een plek, kan men zich aanmelden via de website van de bibliotheek.

Meer informatie en aanmelden: bibliotheeksalland.nl/zomerklaar

Door Redactie

Geef een reactie