Wil jij ook meer weten over hoe je (meer) natuurlijke/duurzame keuzes kan maken in je leven? Dan is deze workshop op 2 november ├ęcht iets voor jou! Aan het eind wordt er een natuurlijke pesto gemaakt en natuurlijk moet je die even proeven. Kan je niet? Deze workshop wordt ook op 9 november aangeboden.

De bijeenkomst duurt 2,5 uur en bestaat uit een rondleiding door het voedselbos, de tuin en het huis. Naast boeken is er een verzameling van allerlei uitingen van natuurlijke keuzes. Denk daarbij aan eenvoudig zelf te maken producten in huis zoals een schemerlamp of een stoel. Je krijgt ook informatie over onder meer natuurlijke bouwmaterialen, ecologische schoonmaakmiddelen en verzorgingsproducten.

Andere duurzame keuze zijn het gebruik van eigen appels/ jam, een huisapotheek, thee van eigen bodem, recycling, tweedehands spullen, kamerplanten en stekken. Het doel van de workshop is om natuurlijk leven heel tastbaar en haalbaar te maken.

Aanmelden kan bij voorkeur via het mailadres info@hetnatuurlijkhuus.nl of anders telefonisch bij Agnes Heethaar: 06-428 71 486.

Datum: 2 november 2022, tijd: 13:30 -16.00 uur, adres: Hogebroeksweg 25, Raalte

 

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *