Zaterdag 23 september is er een fijne workshop voor vrouwen in de overgang om even uit de drukte van het dagelijks leven te stappen en stil te staan bij zichzelf. Tijdens de ochtendworkshop “Natuurlijke Reflectie” vormen de bossen van de Sallandse Heuvelrug het decor voor ontspanning en inzichten door middel van natuurcoaching.

De overgangsfase is een tijd van verandering en zelfontdekking. De workshop is ontworpen om vrouwen te helpen deze periode met openheid en positiviteit tegemoet te treden. Tijdens de ochtend zullen deelnemers begeleid worden in verschillende natuurcoachingsoefeningen die helpen bij het verkennen van gevoelens en wensen.

“De natuur biedt een prachtige omgeving om dieper in jezelf te duiken,” zegt Marianne Pekkeriet, natuurcoach en begeleider van de workshop. “De Sallandse Heuvelrug geeft rust en inspiratie en brengt je dicht bij jezelf. Een mooi uitgangspunt om te leren luisteren naar dat wat je lijf, je hart en je hoofd je vertelt.

De workshop begint om 9.00 uur en duurt tot ongeveer 12.00 uur. Er wordt gezorgd voor koffie, thee en een kleine attentie om de ochtend extra speciaal te maken. De start en eindlocatie is in Hellendoorn bij de prachtig verbouwde stal van de ciderie Chez Kees.

Marianne benadrukt: “Deze workshop gaat niet alleen over persoonlijke groei, maar ook over samenkomen en ondersteuning vinden bij gelijkgestemde vrouwen. Het is een ochtend van ontspanning, plezier en reflectie, omringd door de rust en pracht van de natuur.”

Datum: Zaterdag 23 september
Tijd: 9.00 – 12.00 uur
Locatie: Sallandse Heuvelrug Hellendoorn

Aanmelden en kosten:

Deelname aan de workshop kost €35 per persoon, inclusief koffie, thee en een kleine attentie. Om je aan te melden of voor meer informatie, neem contact op met Marianne Pekkeriet via info@mariannepekkeriet.nl of bel 06-35629435.

Foto (C): Pixabay 

Door Redactie

Geef een reactie