Op woensdagmiddag 3 april organiseert het HOFtheater twee workshops vloggen in het Trefpunt in Heeten. Deze vlogworkshops zijn voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. Ieder voorjaar organiseert het HOFtheater in het kader van Kennismaken met Cultuur allerlei culturele workshops voor kinderen op verschillende locaties. De vlogworkshops zijn hier onderdeel van.

Workshop vloggen

Enzo Knol of Beautygloss, jij kent ze vast wel… Maar lijkt het je ook leuk om zelf te vloggen? Tijdens de workshop vloggen leer je jezelf te presenteren in een vlog. Je bedenkt een onderwerp, presenteert, filmt met een Ipad en monteert de vlog. De workshop wordt gegeven door Grote Broer Kunsteducatie.

Kennismaken met Cultuur

Onder de noemer ‘Kennismaken met cultuur’ organiseert het HOFtheater ieder voorjaar een aantal workshops en lessenseries voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Door middel van subsidie van de gemeente Raalte kunnen kinderen voor een klein bedrag deelnemen aan een workshop of lessenserie van hun eigen keuze.


Informatie & aanmelden

De vlogworkshops vinden plaats op woensdag 3 april in het Trefpunt in Heeten op 2 verschillende tijden: 14.00 uur en 15.30 uur. De workshops zijn voor kinderen van 9 t/m 12 jaar en duren een uur. Deelname aan de workshop kost € 8,50.

Aanmelden kan via www.HOFtheater.nl. Klik hier op programma en bij het genre op ‘workshops’. Alle workshops en lessenseries van Kennismaken met Cultuur worden vervolgens zichtbaar, waaronder de workshops vloggen.

 

Door Redactie