Een beurs voor advies, informatie en inspiratie over uitvaart, rouw en herdenken

Op zaterdag 2 november, de dag van Allerzielen, houden de plaatselijke uitvaartondernemers;  Alfons van Breen Uitvaartverzorging, Ellen Overmars Uitvaart, Marcel en Marja Haarman persoonlijke uitvaartverzorging en Monuta Marja van der Wal in samenwerking met Henny Temmink Fotografie, van 10.30 uur tot 15.30 uur, een uitvaartbeurs in de Plaskerk te Raalte.

Tijdens deze beurs is er gelegenheid om met de uitvaartondernemers in gesprek te gaan over de verschillende mogelijkheden rondom een passend afscheid. Daarnaast wordt u geïnformeerd op het gebied van rouwvervoer, uitvaartkisten, fotografie en video, kinderuitvaarten, rouwbloemwerk, urnen, sieraden, enz. Ook heeft omgaan met rouw en rouwverwerking, voor zowel kinderen als volwassenen, een belangrijke plaats op deze beurs. Tevens zullen medewerkers van de crematoria uit Zwolle, Nijverdal en Diepenveen aanwezig zijn om u te informeren.

De muzikale omlijsting zal op deze dag verzorgd worden door het duo Embrace en het koor MuSing. 

Op deze dag van Allerzielen zal er ook aandacht zijn voor herdenken en kan er een kaarsje worden aangestoken voor een dierbare. De opbrengst van de kaarsjes zal bestemd zijn voor Stichting De Cirkel Raalte terminale zorg, Stichting Lef Raalte en Stichting Twentse Wens Ambulance. Deze goede doelen zullen op deze dag vertegenwoordigd zijn.

U bent zaterdag 2 november van harte welkom tussen 10.30 uur en 15.30 uur in de Plaskerk, de Plas 8 te Raalte. 

Een goed afscheid is het begin van een goede rouwverwerking.

Door Redactie

Geef een reactie