Midden in Heeten staat het pand van de voormalige Rabobank, dat na een verbouwing de toepasselijke naam Bij de Bank heeft gekregen. In het pand zit een 200m2 grote winkel met dezelfde naam en – gescheiden door een glazen wand – verschillende salons en kantoren.

De winkel is sinds oktober in handen van Susan Wesselink en Tineke Aarnink. Een nieuwe naam, een metamorfose, maar nog steeds bekende gezichten. Susan en Tineke waren namelijk al met Suusiez en Beautyien te vinden in Mdina, zoals het pand eerder heette. Toen ze de kans kregen de winkel samen over te nemen hebben ze deze met beide handen aangegrepen.

Susan is het gezicht achter Suusiez en verkoopt sinds 2016 cadeautjes en woonaccessoires. Suusiez heeft ondertussen een uitgebreid assortiment met enkele bekende merken als 100% Leuk, Winkeltje van Anne, Kletspot en een succesvolle eigen kaartenlijn. Die kaartenlijn bestaat uit ruim 70 kaarten, zodat je voor elke gelegenheid het juiste kaartje kunt vinden. Tineke begon als vrijwilliger in de winkel en was al snel zo enthousiast dat ze haar eigen natuurlijke beauty- en verzorgingsproducten ging verkopen onder de naam Beautyien. Dankzij haar achtergrond in schoonheidsproducten kan Tineke uitgebreid advies geven over de verschillende opties in natuurlijke verzorging. Midden in de winkel staat een waskom met antieke kraan. Hier kunnen mensen o.a. scrubs uitproberen. Alleen al de geur die er hangt zorgt voor een ontspanningsmoment.

Het aanbod van Bij de Bank bestaat verder uit (droog)bloemen en planten van Suz & Bar Bloemenatelier, speelgoed – van bordspellen tot houten speelgoed van Little Dutch – en kantoorartikelen.

De reacties van klanten op het uitgebreide aanbod en de verbouwing zijn heel positief. Susan en Tineke zijn ook erg trots op het resultaat. Ze helpen graag het perfecte cadeautje, leukste relatiegeschenk, de juiste huidverzorging, het mooiste bloemetje of meest toepasselijke kaartje te vinden. Altijd leuk ingepakt, zo is een cadeautje geven ook een feestje.

Bij de Bank
Dorpsplein 5, 8111 AN Heeten
Facebook: winkelenbijdebank

Openingstijden:
Dinsdag – vrijdag 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag 9.00 – 16.00 uur

Door Redactie