Je kunt het zelf doen, samen doen, of helemaal laten doen

Hubo staat synoniem voor wooncomfort én plezier. In de showroom ziet iedere klant alle mogelijkheden die ze kunnen bieden: binnen- en buitenzonwering, deuren, vloeren, sanitair, schuifdeurkasten en allerlei vormen van beveiliging. ˝We kunnen op een heel huis aankleden zowel van binnen als buiten, van onze winkel tot de montage op locatie door onze professionele buitendienst medewerkers. Wij werken iedere klus tot in detail uit˝.

In Lemelerveld en Heino staat een deskundig team van professionals voor u klaar. “Onze passie is iets maken wat fijn is voor de klant en tegelijk iets leveren waar wij trots op zijn. De medewerkers van onze teams komen graag bij u thuis om de maten op te nemen en alles goed te bekijken voordat we aan de slag gaan. We geven een gericht advies, toegespitst op de situatie die we bij elke afzonderlijke woning aantreffen. In onze Hubo teams werken verkopers en gespecialiseerde montagemedewerkers, stuk voor stuk mensen die hun vak verstaan en alles tot in de puntjes afwerken˝.

Maatwerk
Hubo levert maatwerk zoals schuifdeurkasten, raamdecoratie, buitenzonwering, deuren en vloeren, kortom alles wat je wenst om jou droomwoning is te realiseren. ˝In onze winkels kun je samen met onze medewerkers je wensen kenbaar maken waarna wij op ons vernieuwde maatwerkplein onder het genot van een kop koffie of thee samen gaan kijken wat het best bij jou past. Je kan zien en voelen met welke materialen er gewerkt wordt en daarna meten wij zelf alles bij je thuis in en plaatsen ook alle producten˝.
Nieuwsgierig? Kom gerust eens langs in Heino of Lemelerveld. Je ervaart dan aan den lijve dat professionaliteit en vakmanschap betaalbaar is!

——————————-

Schuifdeur- en inbouwkasten
Bij Hubo kun je een inbouwkast of schuifdeurkast helemaal naar je persoonlijke wens op maat laten ontwerpen en maken. Een kast op maat kunnen zij eenvoudig en volledig samenstellen. De ruime showrooms tonen showmodellen, die je kunnen inspireren en alvast indruk geven van het eindresultaat. En wie online inspiratie wil opdoen, kan ook de website van Raffito bezoeken. www.raffito.com

——————————–

Binnen- en buitendeuren
˝Het inmeten en monteren van jouw deur – met name de buitendeur – is een specialistische klus. Wij maken de deur exact op maat, afgestemd op het kozijn. Onze ervaren montagedienst hangt daarna de deur af. Eventueel afgemonteerd met politie keurmerk beslag.
Wij hebben een ruime sortering deuren, van diverse merken˝.

———————————

Zonwering
Binnen- en buitenzonwering
De stand van de zon, iedereen wil daar op zijn tijd invloed op hebben. Er zijn periodes dat je ervan wilt genieten, soms zit de zon ook vreselijk in de weg. Flexibele zonwering is daarvoor de oplossing. En of je die nu aan de binnenkant van het raam of aan de buitenkant van je huis wilt, Hubo heeft een oplossing.
Er is ruime keuze, zoals screens, rolluiken, knikarmschermen, rolgordijnen, plissés en jaloezieën.

———————————-

Hubo Lemelerveld
Kerkstraat 27 – 8151 AP Lemelerveld
Tel. 0572 – 37 12 31 – lemelerveld@hubo.nl
www.hubolemelerveld.nl

Hubo Heino
L.J. Costerstraat 49 – 8141 GN Heino
Tel. 0572 – 39 34 44 – heino@hubo.nl
www.huboheino.nl

 

Door Redactie