Op 23 september 2023 zal de tweede editie van ‘As ’n lopend vuurtje’ plaatsvinden in Heino. Na een succesvolle, uitverkochte eerste editie van het festival, kon een tweede editie niet uitblijven. Onder andere het Nederlands / Britse folkpopduo ‘All The King’s Daughters’, The Shells uit Zwolle (olv Milo Groenhuijzen) en The Voice Senior finalist Lain Barbier, staan op het programma. Het festival is wederom ver vooruit uitverkocht.

‘As ’n lopend vuurtje’ laat bezoekers genieten van akoestische kampvuur-concerten in sfeervolle achtertuinen. Festivalbezoekers lopen in kleine groepen een uitgestippelde route, en nemen plaats rondom een vuurtje in een achtertuin.

Een intieme setting, waarbij de muziek centraal staat. In de verschillende achtertuinen, zullen er akoestische concerten te zien in de genres americana, indie, folk-pop, country. Er zal afgesloten worden met kampvuurmeezingers van de Zwolse straatband “Martin & The Old Cocks”. Zal er iets veranderen ten opzichte van de eerste editie? Ja zeker, er zijn andere tuinen en andere muzikanten, wat maakt dat men opnieuw op muzikaal avontuur gaat door Heino.

Vuursculpturen Kunstroute

Sjaak Klein Heerenbrink zal met vuursculpturen van Kustom Fire Pits, onderdeel zijn van het festival. Deze authentieke kunstenaar begon in 2014 met het bouwen van sculpturen en firepits in zijn loods in Heino. Ondertussen heeft hij nu zo’n 160 creaties op zijn naam gezet en gaat zijn werk over de hele wereld. Speciaal voor ‘As ’n lopend vuurtje’ staan er vijf prachtige vuursculpturen bij de deelnemende achtertuinen. ‘As ’n lopend vuurtje’ is een avontuur voor de liefhebber van muziek, gezelligheid en een vuurtje.

Meer info over het festival is te vinden op Facebook of op instagram @asnlopendvuurtje.

Door Redactie

Geef een reactie