Graag stellen Marcel en Marja Haarman een nieuw gezicht binnen hun uitvaartonderneming aan u voor.

Door hun werk in de uitvaart beseften zij maar al te vaak hoe belangrijk het is om te genieten van het leven en dat niet uit te stellen tot later. Met een 24/7 bereikbaarheid zat dat er niet altijd in.

Met zorg hebben Marcel en Marja daarom gezocht naar iemand die hen af en toe wat vrije tijd zou kunnen bezorgen en die ook binnen de visie van de onderneming past. Volledig overtuigd zijn ze dat ze deze hebben gevonden in de persoon van Esther Mars. Met haar achtergrond als maatschappelijk werker is Esther zeker een versterkende en aanvullende kracht binnen hun uitvaartonderneming. Op 1 januari jl. zijn ze de samenwerking gestart.

Met groot genoegen stel ik mij graag aan u voor. Mijn naam is Esther Mars, woon in Heeten en ben moeder van drie 18+ kinderen.De aanloop naar mijn baanwisseling kwam voor mij onverwacht. In mei vorig jaar werd ik door Marja benaderd met de vraag of ik nog steeds een baan in de uitvaartzorg ambieerde.

Na mijn opleiding Maatschappelijk Werk & Dienstverlening heb ik de laatste 15 jaar met veel plezier gewerkt bij De Kern, algemeen maatschappelijk werk (AMW) in Raalte. Daar heb ik veel ervaring opgedaan binnen de individuele begeleiding met alle voorkomende algemene vragen.

Daarnaast gaf ik trainingen in o.a. rouw- en verliesbegeleiding en omgaan met huiselijk geweld in gezinssituaties.

Twee maanden heb ik de mogelijkheid gekregen om te onderzoeken of dit vak mij kon bieden wat ik ervan verwachtte. Na een aantal mooie ontmoetingen en vele unieke uitvaarten heb ik vol overtuiging de keuze gemaakt om van baan te wisselen. Wat mij vooral aanspreekt is het open staan voor- en werken buiten de gebaande paden.

Mijn belangrijkste eigenschappen zijn het organiseren, het kunnen inleven, creatief zoekend en een oplossend vermogen. Ik doe mijn uiterste best om het onmogelijke, mogelijk te maken. Mijn grootste doel is het onzichtbaar blijven en zichtbaar als dat gewenst of nodig is. Als Sallandse begrijp ik de taal en de gebruiken van de inwoners, in het dialect of ABN.

De uitvaartonderneming van Marcel en Marja is in de afgelopen bijna 12½ jaar gegroeid naar een onderneming met een eigen Afscheidshuis, net buiten Raalte en een toon- en informatieruimte aan de Punterstraat 1 in Raalte.

Samen met Esther staan we garant voor een persoonlijke uitvaart met oog voor detail.
Aandacht, tijd en ruimte staan hoog in ons vaandel. Staat u wel eens stil bij het onvermijdelijke overlijden van uzelf en/of uw naaste? Het nadenken over het afscheid van het leven kan rust creëren voor uzelf en voor diegenen die u omringen.

Wanneer u behoefte heeft aan informatie of een persoonlijk gesprek, neemt u dan gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op.

Marcel en Marja Haarman
persoonlijke uitvaartverzorging
Esther Mars Uitvaartzorg
Tel. 06 – 1962 8354
www.uitvaartverzorging-raalte.nl

Door Redactie

Geef een reactie